Sukkerfri minipavlova

I morgen er det 17.mai allerede, og i den anledning skal dere oppskrift på en variant av sukkerfri pavlova, størrelse mini, med vaniljekrem og bær! 

Til ca. 8 stk trenger du:
- 6 eggehviter
- 1,5 dl Sukrin+
- 1 ss Maizena

Sett stekovnen på 150 grader.
Ha eggehviter og litt Sukrin+ i en bolle og pisk til løs mareng. Ha i resten av Sukrin+'en og siktet Maizena og pisk til stiv marengs.
Ha i en sprøytepose og lag først bunnen før du lager kantene (2 runder)
Stek i stekovnen i 30-45 minutter. Når de er ferdigstekt, skru av og åpne ovnsdøren og la de stå i ettervarmen.

Til vaniljekrem  trenger du:
- 1 boks vikingmelk
- 30 g proteinpulver med vaniljesmak
- 2 ss SukrinMelis
- 1 ss Maizena

Ha nesten hele boksen med vikingmelk, proteinpulver og SukrinMelis i en kjele og kok opp.
Rør inn Maizena i resten av vikingmelken og hell i kjelen sammen med det andre når det har kokt opp. Rør godt inn.
Avkjøl før den has på pavlovaene.

Pynt med frukt og bær etter eget ønske!Proteinpulveret kan selvfølgelig byttes ut med vaniljestang eller Steviadråper med vanilje.

 

#17mai #minipavlova #pavlova #oppskrift #sukkerfri #sunnerealternativ #sukkerfrikake #kake #vailjekrem #bær #sunnerehverdag #suntoggodt #weightwarriors #weightwarriorsnorge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Weight Warriors

Weight Warriors

1, Søndre Land

Her kommer vi til å poste tips og råd når det gjelder trening og kosthold, samt oppskrifter, treningsprogram m.m. Perfekt for deg som vil oppnå en veltrent, atletisk kropp. Vi kommer kun til å skrive om det vi selv praktiserer og som har gjort at vi har kommet dit vi er i dag. Kom gjerne med spørsmål og forslag om hva dere vil vi skal skrive om, så skal vi se om vi får laget et innlegg om det. For kontakt: WeightWarriors@hotmail.com Instagram: @tonececiliee @larsmnielsen OBS!Trening kan være svært anstrengende og potensielt farlig. Rådfør deg med din lege før du starter et treningsprogram. Vi er ikke ansvarlig for skader eller helsemessige problemer som kan oppstå som et resultat av trening, eller relaterte råd. *Practice safe sets* ;)

Kategorier

Arkiv

hits